Näkökulma: Vihdoinkin joku kansanedustaja uskaltaa suhtautua presidenttiin poliitikkona - Ozan Yanar rikkoi hiljaisuuden kehän ja muiden poliitikkojen pitäisi ottaa hänestä mallia

Niinistön kansansuosio on alkanut saada kultin piirteitä. Kun hänen harjoittamastaan politiikasta kirjoittaa mitä tahansa, jonka voi tulkita rakentavan kriittiseksi tekstiksi, kansalaisilta alkaa sataa kiukkuisia viestejä, joissa haukutaan kirjoittajaa ja tivataan, eikö tämä arvosta ”meidän presidenttiämme”, kirjoittaa toimittaja Lauri Nurmi.

Read More
Caroline Suinner
Post-demari

Vihreiden nuorten toinen puheenjohtaja Ozan Yanar, 27, voisi hyvin olla demari, mutta nuorelle poliitikolle siinä ei taida olla mitään järkeä.

Read More
Caroline Suinner
Viekö Suomi apua vai aseita Jemeniin?

Jemenissä on käynnissä sota, joka on paisunut maailman vakavimmaksi humanitaariseksi katastrofiksi. Mikä on Suomen rooli monimutkaisessa sodassa, jossa on lukuisia osapuolia? Tarjoaako Suomi jemeniläisille apua vai aseita? Jemenistä keskustelevat tutkija Kari Paasonen ajatushautomo SaferGlobesta, neuvonantaja Emmi Hänninen konfliktinratkaisujärjestö CMI:stä sekä Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar. Toimittajina Anna Patronen ja Samuli Suonpää.

Read More
Caroline Suinner
”Keski-ikäisiltä sediltä sallitaan löysää analyysia” – kansanedustaja Ozan Yanar ja näyttelijä-ohjaaja Mari Rantasila ihmettelevät ikään liittyviä asenteita

Onko ihminen milloinkaan oikean ikäinen? Miksi elokuvissa ja sarjoissa ei näy yli 40-vuotiaita naisia? KulttuuriCocktailin vieraana nuorena politiikkaan tiensä raivannut kansanedustaja Ozan Yanar sekä näyttelijä-ohjaaja Mari Rantasila, joka on kyllästynyt naisnäyttelijöiden parasta ennen -päivään.

Read More
Caroline Suinner